Event

Många av våra konkurrenter har valt att göra lite av varje. De skall både leverera professionell utrustning, samtidigt som de skall boka artister och boka in catering. Det säger sig själv att detta är svårt utan att det landar på en mycket hög prislapp. Det finns de som klarar av det, men det finns få kunder som vill betala priset för det.

Vi på Highway har valt att koncentera oss på det som vi gör bäst.

Detta har lett till att vi är flitigt anlitade av flera eventföretag, då de vet att vi levererar det vi är bäst på.

Det leder till en trygghet både för eventfirman, som vet att vi tillsammans kan skapa ett långsiktigt samarbete och för kunden som dessutom får ett mervärde utan att det kostar mer.

Highway Ljud & Ljus hjälper till med den tekniska biten på eventet. Oavsett om det är en stor eller liten del av eventet så utför vi vår del professionellt och ser till att kommunikationen med övriga parter flyter perfekt.

Ni kan välja att själv ta ansvar för delar av tekniken, eller så kan ni lämna över helhetsansvaret till oss. Oavsett om det gäller att täcka in lokalen helt i tyg, enorma LED-skärmar, sätta upp nödutgångsskyltar på rätt ställe, rigga och riva högtalare och ljus och / eller ha tekniker på plats. Eller om ni bara önskar få hämta och lämna ett par högtalare på vårt lager.

Catering, inbjudningskort och aktiviteter för ert event lämnar vi med glädje över till er eller den eventarrangör / cateringfirma ni anlitar. Och givetvis, om du anlitar oss för övrig teknik och har frågor om kringutrustning, så hjälper vi gärna till med tips och råd och hjälp med att komma i kontakt med de leverantörer du behöver för ditt event.

Med det sagt. Ring oss gärna först. Är vi med redan i planeringsstadiet kan vi ofta hjälpa er till ett ännu bättre arrangemang.