Studentflak

Den stora majoriteten av alla studentflak du ser i Malmö och Lund levereras av oss på Highway. Med vår gedigna erfarenhet av studentflak så kan vi se till att du och din klass får en oförglömlig upplevelse på ert flak.

Vi kan erbjuda små och stora paket, med eller utan lastbil. Läs mer om våra olika paket här.

Hur gör jag en bokning?

Steg 1: Gör en Reservation

Kontakta oss för att göra en reservation av studentflak. Ifall du redan nu vet vilket paket du är intresserad av, ifall du vill ha ett extra stort flak eller kanske en extra rökmaskin så fråga oss gärna redan nu.

Det är helt kostnadsfritt att göra en reservation, och kan aldrig bli skyldiga oss några pengar för att ni gjort en reservation. Vi garanterar att vi håller ett paket till er under överenskommen tid, så att ni hinner samla ihop pengar från er klass. 

Steg 2: avtal och betalning

När ni har samlat ihop pengarna från klassen så bokar vi en tid som passar er då ni kommer ut till oss och skriver avtal och betalar för ert paket. Ifall ni inte har möjlighet att komma ut till vårt kontor går det även att lösa på distans via telefon och epost.

Vi accepterar betalning med bankgiro, betalkort eller swish. 

Givetvis får du även lyssna på utrustningen som du bokar när du är ute hos oss.
När avtalet är klart och ni har betalat är er bokning definitiv. Om detta görs på distans har ni givetvis 14 dagars ångerrätt. För att utnyttja er ångerrätt kontaktar ni oss (helst via mail) och meddelar att ni ångrat er. Vi återbetalar då pengarna inom 10 arbetsdagar. Om ni ej ångrar er inom 14 dagar är bokningen definitiv även från er sida.

Cirka 3 veckor innan ni tar studenten skickar vi ett mail till er med bokningsnummer och telefonnummer till chauffören så ni kan bestämma detaljer för dagen direkt med chauffören.

Steg 3: Dekorera

På studentdagen kommer lastbilen ut till er med monterad anläggning på avsedd tid, och ni dekorerar flaket med era banderoller, björkris och andra dekorationer. Fram och baksida av lastbilen utgörs av våra banderoller. Resterande sidor kan användas för era banderoller.

Steg 4: Åk studentflak!

Sen är det bara att fira!
När rundan sen är slut behöver ni inte tänka på någonting mer än att fortsätta festen hela natten lång. Lastbilen kör iväg med allt skräp, och vi tar hand om nermonteringen av anläggningen.

Läs mer på http://www.hyrstudentflak.se

Studentflak-26.jpg
Studentflak-31.jpg