Uthyrning

Vi har ett stort sortiment av utrustning för uthyrning och vi kan säkert hjälpa till med det du önskar. Vare sig det är LED-skärmar, invignings-stolpar, miljöbelysning, högtalare, Professionell DJ-utrustning, rörligt ljus eller annat.

Nedan kan du läsa om de saker som vi hyr ut allra oftast, men vårt lager är stort så för mer utförlig information om allting vi har på våra hyllor så kontakta oss!

De vanligaste uthyrningarna för privatpersoner hittar du även i vår prislista för privathyra.

 
 
Mixerbord

LJUDTEKNIK

Vi har en stor mängd högtalare av olika kaliber i vårt sortiment för uthyrning. Du kan hitta allting från små aktiva högtalare perfekta för barnkalaset eller 50-årsfesten till större anläggningar som kan förse en publik på många tusen med riktigt bra ljud. 

Vi har dessutom ett mycket stort sortiment av trådlösa och trådbundna mikrofoner, analoga och digitala mixerbord, kablage, monitorsystem, in-ear-system och mycket annat.

 
apple-audience-blue-844928.jpg

DJ-utrustning

Hos Highway kan du som DJ eller arrangör hyra allt som behövs för ditt event. Vi har toppnivå på vår utrustning och kan erbjuda både digitala och analoga lösningar som antingen ser till att du som DJ kan se till att gästerna minglar till trevlig musik, eller att nattklubbsgästerna skakar loss till lite mer dansanta toner.

Vi kan erbjuda både hyra av kompletta lösningar, eller hyra av enstaka delar.

 
IMG_0209.jpg

SCENER

Hos oss kan du hyra både små och stora scener, för användning både utomhus och inomhus.

Vi kan erbjuda podiescen, trailerscen/mobilscen och ground-supportscen.

De olika typerna av scener har alla för- och nackdelar, kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt för ditt event!

 

LED-SKÄRMar och LED-ROLLUPS

LED-skärmar har blivit en naturlig del av många event de senaste åren, mycket för att de är så mångsidiga.

Våra skärmar går att använda på många sätt, och i många olika format. En klassisk 16:9-skärm för storbildsvisning av ett idrottsevent, eller flera mindre skärmar för att skapa en häftig scenbild tillsammans med ljuseffekter?

Eller varför inte använda en av våra LED-rollups på din nästa mässa för att stå ut från mängden när du ska marknadsföra ditt företag?

 
amp-amplifier-brand-164903.jpg

BACKLINE

Hos oss på Highway kan du hyra såväl komplett backline i samband med event, såväl som kompletterande utrustning i form av till exempel gitarrförstärkare, bascombo, elpianon och mycket annat.

 
applause-audience-band-1120162.jpg

LJUSteknik och effekter

Ljusteknik kan användas för att uppnå många olika syften. Hyr teknik av oss på Highway för att skapa stora ljusshower, för att se till att artisten på scen syns ordentligt eller använd en skytracker för att besökarna till ditt event aldrig ska behöva undra vart de är påväg.

Vi har ett stort sortiment av moving heads, LED-lampor, PAR-kannor samt andra både konventionella och rörliga armaturer.

Vi erbjuder även ett stort sortiment av effekter så som olika typer av rökmaskiner, konfettikanoner, kolsyrekanoner, såpbubbel-maskiner, skummaskiner och mycket annat.

Kontakta oss för att få veta mer om vårt sortiment, och om hur vi tillsammans kan se till att ditt event blir oförglömligt!

 
IMG_1284.jpg

MILJÖBELYSNING

Vi hjälper dig att skapa rätt miljö till ditt event. Med teknik från oss kan du färga in och dekorera stora lokaler eller fasader för att skapa en ordentlig wow-faktor för dina besökare.

 
abstract-art-blur-417458.jpg

laser

Laser är ett effektivt sätt att skapa en stor upplevelse för dina besökare. Hos oss på Highway kan du hyra både små och stora lasereffekter.

Vi innehar givetvis tillstånd från Strålsäkerhetsmyndigheten för hanteringen av vår utrustning, vilket säkerställer att du som arrangör eller besökare alltid kan känna dig trygg. 

 
arrow-blur-depth-of-field-134065.jpg

Utrymningsskyltar

Vi kan hyra ut olika typer av utrymningsskyltar, även kallade nödutgångsskyltar. Det kan vara praktiskt ifall en befintlig skylt blir dold på grund av dekor på ditt event, eller ifall du befinner dig i en lokal som normalt inte används på detta sätt och därför saknar fast monterade utrymningsskyltar. 

 

CO2-kanoner & Skum-maskiner

Hos oss på Highway kan du hyra många olika typer av effekter så som CO2-kanoner i olika varianter och skummaskiner, rökmaskiner och mycket mycket mera. Allt för att lyfta ditt arrangemang den där sista biten mot att bli oförglömligt!

 
Karaoke.jpg

KARAOKE

Svensexa, möhippa, företagsevent, teambuilding eller någon annan skoj tillställning på gång? Hyr en modern karaoke-anläggning av oss och njut av skönsång ta ton tillsammans dina vänner. Vi erbjuder kompletta anläggningar med mikrofoner, högtalare och iPad med mer än 25 000 låtar att välja mellan.